Gift Magazine S.R.L. este o societate comerciala organizata in baza legii romane, avand sediul in Str. Morilor, nr.22A, Bucuresti, Romania si este inregistrata la Registrul Comertului cu numarul J40/426/16.01.2013 avand codul unic de inregistrare RO 31095922. Magazinul on-line www.giftmagazine.ro este proprietatea societatii Gift Magazine S.R.L.
Profesionalismul echipei care deserveste acest site precum si politicile avantajoase de comercializare au facut ca GiftMagazine.ro sa fie inca de la inceput unul dintre cei mai apreciati furnizori de Cadouri Corporate. Misiunea noastra este de a oferi servicii de cea mai buna calitate in vanzarea cosurilor de cadou on-line.
Scopul cu care am inceput si telul care ne motiveaza permanent este castigarea increderii clientilor nostri. Suntem determinati sa tratam fiecare tranzactie cu promptitudine, onestitate si profesionalism precum si sa oferim consultanta inainte, in timpul si dupa vanzarea produselor. Am inteles ca satisfactia pe termen lung a clientilor depinde de capacitatea noastra de a mentine o echipa bine instruita, care sa ofere suportul necesar finalizarii la timp si in cele mai bune conditii a oricarei achizitii. Prin urmare obiectivul principal este fidelizarea clientilor prin consolidarea pozitiei noastre pe piata si prin servicii exceptionale oferite in toate etapele vanzarii.
Ne propunem o prezenta tot mai vizibila pe piata on-line, urmarind in acelasi timp extinderea gamei de produse oferite spre comercializare. De asemenea dorim sa consolidam pozitia de furnizor corect prin oferirea de solutii orientate catre client. Prin indeplinirea misiunii noastre dorim sa fim o organizatie de succes pe termen lung.

Valorile echipei Gift Magazine: Calitate, Seriozitate, Promptitudine!