Termeni si conditii

Acesta este un acord intre:

Societatea comerciala Gift Magazine Srl, detinatorul si administratorul site-ului www.giftmagazine.ro, cu sediul in Bucuresti, Sector 3, Str. Morilor, nr. 22A, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului cu nr. J40/426/2013, avand Cod fiscal RO31095922, Cont bancar RO98 RNCB 0732 1310 9258 0001 deschis la BCR, In calitate de Furnizor si societatea care isi inregistreaza datele de identificare pentru platforma Gift Magazine, in calitate de Client.
Vizitarea si cumpararea articolelor de pe acest site implica acceptarea  termenilor si conditiilor prezentate. Gift Magazine isi rezerva dreptul de a aduce modificari in continutul website-ului fara nici un fel de notificare in prealabil, de aceea recomandam citirea periodica a acestei pagini pentru a verifica termenii valabili.
 

DREPTURI DE AUTOR
Intregul continut al site-ului este rezervat de SC Gift Magazine SRL si folosirea acestuia in scopuri comerciale fara acordul scris al proprietarului este interzisa, continutul fiind protejat prin legea privind protectia drepturilor de autor.
Fotografiile din continutul site-ului sunt cu titlu de prezentare si nu creeaza obligatii contractuale.
 

SECURITATEA DATELOR
Datele personale introduse de catre Client pe site-ul www.giftmagazine.ro, la completarea formularului de comanda, vor fi folosite numai in scopul finalizarii cu succes a comenzii lansate de Client. Acestea sunt necesare pentru intregul proces de cumparare a cadourilor produse de Gift Magazine si nu vor fi furnizate unei terte parti.
 

COMANDA
Gift Magazine SRL se adreseaza doar persoanelor juridice.
Comanda minima este de 700 Ron fara TVA
Comenzile pentru cadourile produse de Gift Magazine se pot face: 

  • telefonic la numarul de telefon 0735 557 327 
  • trimitand email la adresa office@giftmagazine.ro
  • completand formularul de pe site

PRODUCTIE, AMBALARE SI LIVRARE 
Productia cadourilor se face in 1-3 zile lucratoare de la confirmarea platii. In perioadele de full sezon (Aprilie/Decembrie) timpul de procesare poate creste (clientul fiind instiintat de acest aspect), iar data de livrare va fi stabilita de comun acord cu Clientul.
Ambalarea cadourilor se face in cosuri, tavite, cutii si pungi pentru cadouri.
Clientul are posibilitatea de a inlocui ambalajul sau produse din continutul cadoului. In functie de inlocuirile aferente pretul se poate modifica, iar noua oferta de pret va fi comunicata de un reprezentant Gift Magazine.
Livrarea este gratuita in Bucuresti, la o adresa, pentru comenzi mai mari de 700 Ron fara TVA. Pentru livrari multiple (la mai multe adrese) se percepe o taxa suplimentara. Livrarea in tara se face prin curier, iar costul este calculat in functie de adresa de destinatie, dimensiunile si greutatea coletului.
Pentru livrarile in tara, cadourile vor fi ambalatate suplimentar in cutii de carton si folie de protectie pentru a ajunge in siguranta la destinatie.
Gift Magazine nu isi asuma responsabilitatea pentru transportul efectuat de firma de curierat. Responsabilitatea apartine firmei de curierat din momentul preluarii coletelor de la depozitul Gift Magazine pana la descarcarea coletelor la adresa de destinatie. Orice intarziere la livrare sau deteriorare a coletelor poate fi reclamata firmei de curierat.
Fotografiile produselor sunt cu titlu de prezentare si nu reprezinta valoare contractuala.
In perioadele foarte aglomerate (Aprilie/Decembrie) exista posibilitatea ca unele produse aflate in colectie sa nu mai fie disponibile in stoc, astfel Gift Magazine isi rezerva dreptul de a inlocui marca sau tipul anumitor produse cu altele similare din punct de vedere calitate/pret, cu instiintarea si acordul Clientului.
 

PLATA
Plata poate fi facuta:

  • prin transfer bancar, in baza facturii fiscale emise dupa confirmarea comenzii. Transferul bancar se va efectua conform facturii primite in prealabil pe email, originalul facturii urmand sa fie expediat odata cu coletul. Comanda va fi procesata dupa confirmarea platii.
  • numerar la livrare in functie de valoarea facturii. Comanda se achita reprezentantului Gift Magazine SRL sau firmei de curierat rapid la livrarea coletului. Aceasta metoda de plata se stabileste in prealabil, de comun acord, doar pentru valori mai mici de 5000 Ron.

VALOARE SI DISCOUNTURI
Preturile afisate pe site sunt exprimate in lei si nu contin TVA.
In functie de valoarea fara TVA a facturii fiscale, puteti beneficia de discounturi suplimentare adaugate la promotiile prezentate pe site in momentul lansarii comenzii.
Exceptie de la reduceri suplimentare fac cadourile semnalizate pe site sau in catalog cu BEST DEAL. Acestea sunt deja reduse si nu mai pot beneficia de discount suplimentar.

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor:
telefon 0800.080.999
web www.anpc.gov.ro

CONFIDENTIALITATE
Gift Magazine SRL respecta confidentialitatea datelor Clientului si protejeaza informatiile personale folosite in scopul colaborarii. Respectand confidentialitatea datelor personale ale clientilor Gift Magazine SRL acestea vor fi folosite numai pentru procesarea si livrarea comenzilor lansate de acestia.
Pentru lansarea comenzilor este necesar sa luati la cunostinta Termenii si Conditiile expusi pe site. Prin lansarea comenzilor sau utilizarea oricarui serviciu oferit de Gift Magazine SRL confirmati acordul dumneavoastra cu privire la Confidentialitatea datelor si Termenii si Conditiile prezentate.
Depunem eforturi pentru a asigura confidentialitatea si protectia datelor dumneavoastra astfel incat va asiguram ca angajatii si colaboratorii nostri vor gestiona corect datele cu caracter personal, in conformitate cu prevederile legale.
Nici una din parti, Gift Magazine SRL si Client, nu are dreptul de a dezvalui informatii confidentiale catre terti fara consimtamantul prealabil in scris al celeilalte parti, in timpul derularii contractului si dupa incetarea contractului.